7 Hari Mencintaiku 2 Episod 4 Tonton Online 2020

7 Hari Mencintaiku 2 Episod 4 Tonton Online 2020. 7 Hari Mencintaiku 2 Episod-4 watch online. Malay Drama 7 Hari Mencintaiku 2 Episod-4. Kepala Bergetar 7 Hari Mencintaiku 2 Episod-4 Live.

7 Hari Mencintaiku 2 Episod 4

Pelakon:

  • Siti Saleha
  • Shukri Yahaya
  • Kazar Saisi
  • Liza Abdullah
  • Syazwan Zulkifly
  • Wan Sharmila
  • Jaja Iliyes
  • Bil Azali
  • Shaharuddin Thambi
  • Jasmin Hamid
  • Faye Kusairi
  • Anne Abdullah

Hayati, Syakila masih berdendam dengan Khuzairi disebabakn cintanya ditolak. Dia akan buat hidup Khuzairi menderita. Mak Leha pula teruja untuk mengenali Nurul Ain selepas melihat kesopanan Nurul Ain, beriya-iya mengajak Nurul ke rumahnya walaupun pertama kali berjumpa dengan Nurul Ain. Mia turut gembira dapat berjumpa dengan Nurul Ain.

Apa yang orang katakan mengenai drama melayu ini diberikan di bawah. Anda juga boleh memberi cadangan dan maklum balas.

Sumber: Youtube

Mak saya emo tengok citer ni. Sampai ckp nak lempar periuk dkt muka hayati dgn johari. Kami adik beradik ketawa je sebab mak jarang nak emo-emo ni. Mak jarang tengok drama melayu.. selalu tengok go shop je. Hahahaha doakan mak saya sihat, panjang umur dan dimurahkan rezeki.

Ayu Assykin

Siapa team Mak Leha sila Like hahaha. Aku harap nanti Mak leha tampar muka si datin tak guna tue ! Njirrrr sakit hati aku weii.

Fadzil Ahmad

Betul laaa orang cakap disebabkan mulut habis semua berantakkan. Tapi mak leha mmg win manjang je dia perli besan dia gahahaha. ­čĄú

Nur Afizah

Tak sabar nak tunggu Helmi mengajing Hayati. Pelakon Menganjing Terbaik: Helmi Bin Samad Pelakon Perosak Rumah Tangga anak Terbaik: Hayati Pelakon Mulut Tak Semenggah Terbaik: Mak Leha Pelakon Manja Terbaik: Alisa Ariana Binti Khuzairi ok sekian….. any suggestion award, komen laa…Show less

Zarlyna Qistina

kekejaman dh bmula ep hari ni…. ckup tajam senjata fitnah ney kan.. lebih trok dr membunuh… ­čśĺ mak mia ni elok di ikat kt pkok tabur krengge­čśé hahaarghh emo3 part zaidi bukak spek dia tu.. nmpk kelainan skit.. handsome pulak­čśé btl x? ke aq yg kena pakai spek hihi, yg paling mgejutkan kmunculan nurul…. siapa pelakon ney heh… cantik.. tgamam kejap… korang percaya tak.. watak masing2 akan mula berubah…. d sbbkan mak si mia ni­čśí confirm episod sterusnya… lebih kejam dr 7hm yg ptama…. ok sekian komen utk hari ni­čśŁ zaidi i lap u­čśé­čśé­čśéShow less

Lela Manjalara

About Kepala Bergetar

Kepala Bergetar, Kbergetar and Kepalabergetar is an online video based website which provide you a source to watch Malaysian dramas, drama melayu, layan Drama, tv3 Streaming and drama melayu online tonton live in hd quality video. Watch, enjoy and also share Kepala Bergetar HD videos with your friends and family. Thank You. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *