Dia Yang Ku Cinta Full Episod Drama Melayu

Dia Yang Ku Cinta Full Episod Drama Melayu,Dia Yang Ku Cinta Full Episod Tonton Online, kepala bergetar hd Tonton Dia Yang Ku Cinta Full Episod,Drama Melayu Dia Yang Ku Cinta Full Episod HD,Dia Yang Ku Cinta Full Episod Live Streaming


Nantikan kesudahan drama 14 episod ini Dia Yang Kucinta yang akan bersiaran setiap hari Isnin hingga Rabu jam 10 malam di TV3.

Dia Yang Ku Cinta Full Episod kbergetar Akan datang di slot Samarinda drama bertajuk Dia Yang Kucinta adaptasi dari novel karya Indah Hairani. Diarahkan oleh Along Kamaludin, skrip Fatin Nabila bersama Indah Hairani dan merupakan terbitan syarikat produsi A.Aida Production Sdn Bhd.

Para Pelakon

Sharnaaz Ahmad, Syerinie Myra, Luqman Hafidz dan ramai lagi.

Sinopsis Dia Yang Kucinta

Chempaka Amna berkongsi satu bapa tiri dengan Larra Andrew. Ibunya berkongsi cinta dengan Mama Hanna. Lelaki yang mencintainya, dicintai oleh Larra Andrew.

Kerana itu dia didera fizikal dan mental. Untuk kesinambungan hidup, dia harus keluar dari penjara Mama Hanna. Pertemuan dengan Luqman, jurutera muda itu memberi tapak untuk dia lari daripada sengsara itu namun cinta Hafidz Andrew memaksa dia kembali berdepan dengan Mama Hanna dan Larra Andrew. Dia Yang Kucinta akan merungkai kemelut di jiwa Chempaka Amna