Rindu Yang Terindah Episod 15 kepala bergetar hd

Rindu Yang Terindah Episod 15

#rinduyangterindah

SINOPSIS RINDU YANG TERINDAH
Mengisahkan tentang perkahwinan yang berlangsung antara Hazil Wafiy dan Airis tanpa rasa kasih dan sayang. Hazil telah melayan isterinya Airis dengan perasaan benci sedangkan Airis berusaha mengambil hati suaminya.

Semuanya bermula setelah pemergian tragis Hazieq, tunang Airis yang telah meninggal dunia sebelum tarikh perkahwinan mereka. Kehidupan Airis yang dahulu bahagia menjadi satu penyeksaan yang tak pernah diduga apabila tempat Hazieq sebagai teman hidup terpaksa digantikan oleh abangnya, Hazil.

Rindu Yang Terindah Episod 15 kepala bergetar hd

Setelah berkahwin, Airis diseksa setiap hari walaupun ada kasih yang berputik antara mereka. Kemudian, barulah Airis mendapat tahu yang Hazill berdendam dengannya kerana Hazill tidak sempat menerima sumbangan buah pinggang dari Hazieq untuk dirinya yang menghidap penyakit buah pinggang tahap kelima.

About Kepala Bergetar

Kepala Bergetar, Kbergetar and Kepalabergetar is an online video based website which provide you a source to watch Malaysian dramas, drama melayu, layan Drama, tv3 Streaming and drama melayu online tonton live in hd quality video. Watch, enjoy and also share Kepala Bergetar HD videos with your friends and family. Thank You. :)

Check Also

Bidadari Kiriman Tuhan

Bidadari Kiriman Tuhan Episod 21 Drama Melayu

Bidadari Kiriman Tuhan Live Episod 21 Kepala Bergetar Free video HD Tonton Online, Malay Drama Terkini Episod …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *