Rise To Power (iflix) Telemovie Tonton Online

Filem spin-off terbaru KL Gangster Underworld berjudul Rise To Power akan ditayangkan di iflix secara percuma pada 19 September 2019. Filem arahan bersama Faisal Ishak dan Syafiq Yusof. Dibintangi oleh Dynas Mokhtar, Hasnul Rahmat, Elvin Chin, Tony Eusoff, Ridzuan Hashim dan Sharifah Sakinah.


JUDUL : RISE TO POWERTARIKH : 19 September 2019PENGARAH : Faisal Ishak dan Syafiq YusofTERBITAN : Skop Productions & iflixPELAKON : Dynas Mokhtar, Hasnul Rahmat, Elvin Chin, Tony Eusoff, Ridzuan Hashim, Sharifah Sakinah, Sabrina Ali, Beto Kushairy, Amerul Affendi, Zahiril Adzim, Azhan Rani, Chew Kin Wah, Dato Rahim Razali, Kahoe Hon, Calvin Wong, Hushairi Husain, Zamarul Hisyam, Mustapha Kamal

SINOPSIS RISE TO POWERKisah sebelum Ayah Zan dan Madam Wong menjadi nama besar dunia KLGU. Saksikan perebutan kuasa yang mengubah konco menjadi ketua geng dan keluarga menjadi empayar.
Menggambarkan kisah bagaimana satu-satunya wanita yang mengetuai sebuah geng KL mendapatkan kuasanya melalui pelbagai cabaran dan halangan. Madam Wong menentang tradisi keluarga sambil mengatur strateginya untuk menjadi ketua yang berpengaruh dalam dunia gangster yang didominasi oleh kaum lelaki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *