Sinopsis filem Pusaka (2019) Telemovie

Astro Shaw dengan kerjasama syarikat produksi Director’s Think Tank dan Alpha47 Films mempersembahkan sebuah filem seram berjudul ‘Pusaka’ yang menggabungkan elemen penyiasatan dan mistik. Filem menelan belanja sebanyak RM2 juta itu diarahkan oleh Razaisyam Rashid. Dibintangi oleh Syafiq Kyle, Mimi Lana, Faizal Hussein, Fauziah Ahmad Daud, Hafidz Roshdi, Sweet Qismina dan ramai lagi. Bakal menjengah pawagam seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura bermula 31 Oktober ini.

TAJUK : PUSAKA

Tarikh Tayangan : 31 Oktober 2019

Thought Asal : Natasha Chopra

Skrip : Anwari Ashraf dan Alfie Palermo

Pengarah : Razaisyam Rashid

Terbitan : Astro Shaw, Alpha47 Films, Director’s Think Tank

Pelakon : Syafiq Kyle, Mimi Lana, Fauziah Ahmad Daud, Hafidz Roshdi, Sweet Qismina, Faizal Hussein, Draman Muhammad, Aloy Paradox, dan Yuna Rahim.

SINOPSIS PUSAKA

Mengisahkan tentang Inspektor Nuar Ishak (Syafiq Kyle) yang telah menemui mayat wanita bernama Balqis dan Qistina (Sweet Qismina) pasangan kembar yang terkurung di sebuah rumah tinggal dan memerlukan siasatan penuh oleh pihak polis yang diketuai oleh Inspektor Nuar.

About Kepala Bergetar

Kepala Bergetar, Kbergetar and Kepalabergetar is an online video based website which provide you a source to watch Malaysian dramas, drama melayu, layan Drama, tv3 Streaming and drama melayu online tonton live in hd quality video. Watch, enjoy and also share Kepala Bergetar HD videos with your friends and family. Thank You. :)

Check Also

Aku Tak Akan Percaya Cinta (TV2) Full Episod

Aku Tak Akan Percaya Cinta (TV2) Full Episod

Saksikan telefilem ‘Aku Tak Akan Percaya Cinta’ lakonan Fahrin Ahmad dan Rita Rudaini pada Jumaat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *